X

Over ons

Wij zijn Ben en Iris, in 2012 hebben wij Beeldrijk - Sign en Reclame opgericht. Dit was al langere tijd een droom van ons. Ben is al jaren ‘Signmaker’ en Iris ‘Grafisch Ontwerpster’, dat is dus de perfecte combinatie. Iris als grafisch ontwerpster voor het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en drukwerk. Ben als signmaker brengt uw logo en huisstijl in beeld. Samen kunnen wij dus een totaal plaatje afleveren.
Beeldrijk staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Kwaliteit is terug te zien in het werk en de producten die we afleveren. We zorgen altijd voor een nette afwerking en ontwerpen die gericht zijn op de juiste doelgroep met een duidelijk kenmerk van u als bedrijf. Een groot voordeel is dat wij uw reclame van begin tot het eind kunnen opmaken en doorvoeren waardoor u maar één aanspreekpunt heeft.
Wij hopen dat uw interesse in ons bedrijf zal resulteren in een persoonlijke kennismaking waarin wij u graag de mogelijkheden van Beeldrijk willen vertellen, laten zien en laten beleven!

 

 

Contact

Gebruik dit contact formulier om contact met ons op te nemen.

Contact us

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak met ons maken? Gebruik dan het contact form links of gebruik onderstaande gegevens.

Naam: Beeldrijk Reclame
Email: info@beeldrijkreclame.nl
Telefoon: Iris Alsleben (Projectmanager) - +31 (0)6 57 94 53 58